Concentrează-ți atenția pe îngrijirea prin terapie a clienților tăi, în timp ce eu am grijă de comunitatea ta online

Descoperă abonamentul lunar Copynovator!

Conține texte copy&content pentru postările tale pe Facebook, pagina de vânzare, pentru newsletter-ul săptămânal cu vânzare și cel de bun venit. Cu ajutorul acestui pachet vei obține textele dorite fără ca tu să depui efort și vei rămâne aproape de publicul tău, oferindu-le valoare prin informațiile tale.

Vrei să comunici cu audiența ta pe Facebook și pe Email, însă nu ai timp și mesajele tale nu ajung eficient la cititori ?

Ce ai de făcut ca să ne cunoaștem

Rămâi de multe ori în pană de idei, pierzi prea mult timp și energie când scrii textele de promovare a serviciilor de terapie?

 1. vei completa un formular – va dura doar 2 minute – care mă va ajuta să îți înțeleg adevărata nevoie și îmi va permite să pășesc în profunzimea afacerii tale

 2. pe baza formularului vei alege o dată și o oră potrivită la care să ne auzim în sesiunea 1:1 și să ne cunoaștem față în față

 3. în sesiune eu voi veni cu lecția învățată astfel ca discuția să fie pe subiect

 4. după sesiune îmi voi pregăti sârguincios terenul și mă voi apuca de strategia care include abonamentul Copynovator

Dacă și tu te regăsești în situațiile următoare:

 1. Te împotmolești adesea în ideile pe care le ai, nu reușești să îți organizezi materialul, nu știi CÂT să scrii, CE să scrii, CUM să scrii, ajungi în pană de idei și mai ales, nu știi de ce nu îți este auzit mesajul.

 2. Textele tale nu convertesc, le lipsește ceva și nu știi cum să le faci mai bune. În plus, îți provoacă anxietate să pierzi mult timp până reușești să schițezi ceva…

Posibil să simți frustrare că ai investit timp și energie într-un text, ai fost entuziasmat(ă) când l-ai publicat, însă nu a avut rezultate (potențiali clienți). Ai început să observi că audiența ta se rezumă la pacienții din cabinet și la recomandările lor.

 

Cu siguranță știi cât de importantă e comunitatea pe care o ai, cu care discuți în comentariile de la postări sau/și în newsletterul pe care îl ai. Doar că timpul nu îți permite să fii prezent pe două fronturi: în cabinet și pe Facebook, așa că ești conștient(ă) de calitatea pe care o oferi în ambele cazuri. Și cum îți dorești ca ele să fie în egală măsură de calitative, asta te dă peste cap, îți fură timpul și energia.

 

Probabil te-ai gândit să delegi această provocare în legătură cu textele tale care simți că nu îți aduc beneficiu, dar nu crezi că este posibil să găsești un copywriter care să scrie conținut excelent în domeniul tău. Iar roata se învârte mereu, îndepărtându-te de pasiunea ta în terapie fiindcă încerci din răsputeri să fii prezent(ă) pe ambele fronturi

 

Să ai texte pe înțelesul clienților tăi e ca și cum ai avea o hartă cu indicatori către comoara ta

Îți amintești filmele cu pirați? Poate chiar cu căpitanul Jack Sparrow și corabia lui – Perla Neagră. Toți pirații aveau același lucru în comun: să găsească o comoară.

De ce aveau nevoie pirații ca să găsească această comoară? În primul rând, de o hartă. În al doilea rând, de un echipaj selectat după abilitățile fiecăruia. Chiar dacă din exterior părea că a tunat și i-a adunat, în interior lucrurile se vedeau diferit. Erau acei oameni care stăteau în jurul căpitanului, se lăsau ghidați de el, aveau încredere în capacitățile și cunoștințele lui, lucrând cot la cot pentru același scop comun.

Așa e și cu comunitatea pe care o formezi sau pe care ai format-o deja. Oamenii vin la sesiunile cu tine atrași ca de o comoară pe care le-o poți oferi prin serviciile tale de terapie. Acești oameni, însă, așteaptă ghidajul tău, sfaturile tale, poveștile tale, ca să rămână în continuare aproape de tine, și ca să faci acest lucru, ai nevoie de o comunicare eficientă cu ei prin textele tale, fie prin email sau postări.

Ce s-ar întâmpla dacă nu ai avea o comunicare eficientă cu ei? Dacă eu aș fi un membru al echipajului tău și nu aș mai simți că îmi oferi atenție, povești cu care să mă hrănesc și să îmi adun bucăți din comoară, treptat aș ajunge să-mi pierd interesul și să caut altă corabie. Dacă, în schimb, mi-aș dori să fac parte dintr-un echipaj, dar nu am o hartă clară cu indicatori către sesiunille cu tine și comoara ta, cu siguranță m-aș pierde pe traseu.

Pentru a deveni cunoscut(ă) și a atrage mai mulți clienți, cel mai bun mod de a face acest lucru este prin scriere persuasivă – copywriting. În acest fel, oamenii ghidați de textele clare care vorbesc despre nevoile lor, vor vrea să treacă la acțiune și să sară bucuroși cu harta în mână la tine în corabie.

Ceilalți care fac deja parte din echipajul tău vor primi texte care vorbesc tot despre nevoile lor, colectând piese din comoară și vor rămâne aproape, loiali serviciilor tale. 

Să nu uiți că dorința și mai profundă a ta este de a-i ajuta pe ceilalți prin cunoașterea ta. Iar acestă comoară poate ajunge mai rapid și la mai multă lume prin intermediul Facebook-ului și al Email-ului. 

Vrei să vezi cum gândurile din capul tău, care ar fi însemnat ore întregi de muncă pentru tine, apar aproape instantaneu în Inbox sau în postările de pe Facebook?

În cadrul abonamentului Copynovator, vei obține texte scrise creativ și persuasiv.

Împreună vom da “viață” viziunilor tale și vom transmite mesajele cât mai autentice către publicul tău.

Această soluție de pachet-abonament îți va menține audiența caldă, dornică să îți acceseze serviciile, pentru că adresarea către ei va fi una la fel de caldă și primitoare ca atunci când i-ai aștepta cu brațele deschise în cabinetul tău fizic sau online.

Ideile de text vor fi eficiente pentru postările pe Facebook pentru a-ți umple calendarul de conținut. Pentru că oamenii au dorința fundamentală de a aparține și de a fi incluși, prin newsletter îți fac cititorii să se simtă văzuți, auziți și conectați cu tine. Pagina de vânzare imagineaz-o ca o ușă prin care ar putea intra un vizitator. Prin textul meu îți ajut vizitatorul să deschidă ușa, având un titlu creativ, beneficii și un apel la acțiune convingător

Împreună vom reuși să transmitem povești emoționante sau care aduc claritate, informație, sens și reușită. Pentru că tuturor ne plac poveștile și fiecare are câte o poveste de spus. Vom îmbina povestea ta de succes cu poveștile lor de victorie.

Vei deschide dimineața sau seara – depinde când e momentul tău preferat – Facebook-ul și Inbox-ul, și vei citi cu drag rândurile scrise, urmărind ușor textul fără să îți obosești ochii prea mult sau să te plictisești.

Sentimentul că mesajul tău este “auzit” și ajunge la cât mai multă lume îți va aduce liniștea interioară de care ai nevoie acum, făcând un salt în același timp către o treaptă mai sus, care te va diferenția de concurență.

Vrei să vezi cum gândurile din capul tău, care ar fi însemnat ore întregi de muncă pentru tine, apar aproape instantaneu în Inbox sau în postările de pe Facebook?

Dacă îți surâde această idee de a primi mulțumiri și aprecieri de la clientul tău care tocmai a deschis Inbox-ul sau Facebook-ul, îți explic în continuare ce conține acest pachet de care vorbesc:

Plan de continut pe Facebook

cu ajutorul căruia vei avea o strategie de idei crețe planificate, fără sã mai pierzi timp gândindu-te ce sã postezi

Text + vizual x 12 postări

8 de content și 4 de vânzare care vor converti clienții loiali pe care ți dorești prin conținut
original și creativ

1 x Pagina de vânzare

cu scop de a-ți vinde serviciile sau de a-ți crea o listă de abonați

1 x Newsletter săptămânal cu vânzare

pentru care putem gândi oferte de nerefuzat și să obținem vânzări

1 x Draft welcome email

pentru newsletter ce te ajută să îți întâmpini noii abonați printr-un text original care sã reprezinte cât mai mult tonul vocii tale

Lasă textele în seama mea și bucură-te de întâlnirile cu clienții tăi fără să te simți secat ca o fântână veche!

Am știut din totdeauna că sunt creativă și că am o imaginație bogată. În perioada copilăriei am simțit că nu am putut să iau alegeri și să îmi exprim nevoia de control, pe care o numeam “independență”. Așa că am fost mânată de dorința de a mă simți liberă în exprimare, care m-a îndepărtat de lumea creativității și m-a dus trenul vieții prin gări reci, printre cifre, calcule, diagrame, desene trasate cu rigla și compasul timp de 6 ani și m-a îndepărtat de la pasiunea mea pentru scris.

În toată perioada asta am activat ca inginer și mi-am dat silința să fiu bună în tot ce făceam la job; eram ochi și urechi, mă ocupam în detaliu de toate task-urile mele și oricât îmi ardeau creierii, terminam la timp tot ce aveam de făcut.

În momentul când mi-am dat demisia de la ultimul job m-am simțit cu adevărat liberă. Ultimul interviu pe jobul de inginerie pe care l-am susținut ulterior, crezând că nu voi putea trăi din scris, mi-a adus și mai multă claritate strigând sufletul meu din toți porii că își dorește să fie creativ, să scrie pagini întregi, dând frâu liber imaginației.

Am ajuns să fac ceea ce îmi place și mă definește – cuvintele scrise – pentru că acum cred în forțele mele proprii, în instinctul meu și mai cred că se poate trăi din pasiunea mea pentru scris.

Sunt copywriter și dau voce cuvintelor tale online. O voce care reflectă valorile brandului tău, care se conectează cu publicul tău și construiește o relație autentică.

Am creat acest pachet din același motiv de a te simți și tu liber(ă) să poți face ceea ce îți place, ce îți aduce satisfacție, indiferent că e vorba de timpul petrecut cu clienții tăi sau timpul tău care nu mai pune presiune asupra ta.

Am gândit abonamentul Copynovator să fie de folos ca și când ai avea în biblioteca ta toate cărțile pe care vrei să le citești. Cum ar fi ca aceste cărți să fie despre tine și povestea ta împărțită în volume? 

Ce ai de făcut ca să ne cunoaștem

Cum vei fi descris(ă) tu de către urmăritorii tăi

Dacă alegi pachetul Copynovator vei face ca urmăritorii tăi să spună că:

Ce îți ofer lună de lună dacă alegi abonamentul Copynovator

Pe lângă copywriterul pasionat și atent la detalii mai primești și:

Si asta nu e tot...
Inscrie-te până pe 11 noiembrie si primesti bonus:

Sesiunea 1:1 cu al
tau copywriter, Adina Cîndea
in valoare de 100 lei

1 revizuire pe un
text existent - 50 lei

Statistica Facebook
si a newsletterului
- 50 lei

Valoarea totalã pentru serviciul meu este de 2.500 lei, dar dacã confirmi colaborarea pânã in data de 19 noiembrie, platesti doar 2.200 lei.

Lasă-mă să fac procesul ușor și fără efort pentru tine pentru a te putea concentra pe alte părți ale afacerii tale!

Vrei să afli mai multe răspunsuri?

Iată câteva întrebări pe care le primesc:

împreună vom discuta o strategie de postări pe Facebook și le vom include într-un tabel care va structura acest proces și vei știi astfel planificarea pe fiecare săptămână timp de o lună de zile

vor fi 8 texte de content (educare, informare) și 4 de vânzare (copy), mai exact 3 postări pe săptămână din care 2 de content și 1 de vânzare

 • povești din experiența ta profesională și personală – dacă vrei să împărtășești
 • texte educative și informative despre practica ta și beneficiile serviciilor tale
 • răspunsuri la întrebările audienței tale care așteaptă să treacă peste problema cu care se confruntă
 • poveștile clienților tăi care și-au depășit obstacolele și au ajuns la succes

îmi poți lăsa un mesaj în privat pe Facebook și eu voi reveni către tine de îndată ce văd mesajul tău.

 • ne vom auzi pe zoom la prima întâlnire gratuită 1:1 pe care o vei accesa completând formularul. 
 • pe baza lui eu îmi fac research-ul și vin către tine în sesiune pregătită și bineînțeles ne vom cunoaște reciproc.
 • ulterior, ne vom reîntâlni și vom pune pe hârtie un plan de acțiune la care va trebui să depunem împreună efort pentru a-l menține “viu” pe parcurs ca lucrurile să funcționeze.
 • voi aștepta feedback pentru fiecare text și bineînțeles sunt deschisă pentru orice sugestie. 
 • seisunea gratuită 1:1 pentru a face cunoștiință atât între noi cât și cu nevoile tale
 • 1 plan de conținut pe Facebook 
 • 8 postări content și 4 de vânzare pe Facebook
 • 1 newsletter săptămănal cu vânzare
 • 1 draft de bun venit pentru newsletter
 • 1 pagină de vânzare 
 • Bonus: 1 revizuire pe un text existent
 • + pasiunea pentru scris și dorința de a te ajuta